Zhrnutie základnej časti sezóny 2023/24

Za nami je posledný zápas základnej časti sezóny 2023/24 a my môžeme pomaly zhodnotiť, či bola táto cesta úspešná alebo nie. Priemerný počet divákov na zápas sa zastavil na čísle 1499 čo je, myslíme si, na 1. HL veľmi pekné číslo. Ak nepočítame zápasy do počtu so SR18, ale iba poriadne zápasy s platiacimi divákmi, držíme tak aj návštevu sezóny. Potešujúcou správou je aj fakt, že kotol neklesol pod 100 ľudí, ba práve naopak, priemer sezóny sa pohybuje okolo čísla 200. Niekedy to bolo slabšie inokedy úplná bomba. S takýmto priemerom sme však na začiatku sezóny nepočítali, takže vďaka všetkým fanatikom, ktorí sa ku nám pripájajú.

Aktívni sme však neboli iba v chodení na tribúnu. Počas sezóny bolo odprezentovaných niekoľko choreografií, dohromady 8. Pribudlo taktiež niekoľko nových chorálov, ktoré sa výborne uchytili a obohatili tak natrvalo náš repertoár. Aktívnejší sme začali byť aj na vonkajších zápasoch, z ktorých musíme vypichnúť hlavne výjazd do Považskej Bystrice, kde sa stretlo v sektore okolo 500 ľudí a ďalších cca 400 mimo sektor, keďže viac kapacita nepustila, neskôr výjazd do Dubnice nad Váhom, kde vycestovalo niečo málo cez 250 fanatikov a nakoniec opäť Považská Bystrica, kde sa stretlo iba v sektore takmer 500 ľudí a prezentovali sme sa aj maľovaným choreom v štýle Lego.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporujú prispievaním do kasičiek, alebo kúpou merchu. Ten ide zatiaľ celkom na odbyt a tvorí tak väčšinu ziskov, vďaka ktorým sa môžeme prezentovať v tekejto miere.

A ČO ĎALEJ?

Ďalej pokračujeme nie v nastolenom tempe, ale pridáme dvojnásobne! Veľa z vás tu je zrejme preto, aby sa dočítala, čo to vastne chystáme, keďže sme vás už navnadili cez Facebook.

Určite sa dočkáte nejakej tej maľovanej choreografie, ktorá bude naviazaná aj na originálny merch, ktorý kúpite iba do konca tejto sezóny a už nikdy viac.

Druhá vec na ktorú sa môžete tešiť bude tak ako aj minulý rok celoštadiónová prezentácia, kedy zapojíme opäť vás všetkých na celom zimáku. Nie, vlajočky boli minulú sezónu nebudeme sa opakovať, ale bude to opäť legendárne. Ak vám teda minulú sezónu tento zážitok unikol, mžete si ho užiť túto. A ktorý zápas? Tak to si nechávame pre seba, chodiť treba stále. 😉

Na záver sa potešte ešte malou fotogalériou najlepších okamžikov tejto základnej časti:

fotogaleria


Podporiť nás môžeš prostredníctvom linku 👉https://revolut.me/ultraszilina

Ultras Žilina
IBAN: LT34 3250 0519 9419 3694
BIC/SWIFT: REVOLT21
Poznámka: DAR

Návrat hore