Vraciame sa na sever!

ŽILINA – Po takmer 9-tich mesiacoch sa vraciame domov! Vraciame sa na Severnú tribúnu, miesto, kde to celé začalo. Kde sa začalo formovať fanúšikovské hnutie pod Dubňom. V duchu návratu k začiatkom a reštartu fanúšikovskej scény v Žiline, vás všetkých pozývame na Severnú tribúnu. Tradiční kotolníci, sviatoční fans, sympatizanti, bývalí pravidelní návštevníci Severu, jednoducho všetci fanúšikovia MŠK Žilina príďte v sobotu na Sever. Príďte zafandiť, dať si pivečko, pozrieť náš milovaný klub z toho najkrajšieho pohľadu na štadióne – z pohľadu SEVERANA!

Zápas začína 14:00, zraz na tribúne 13:30!

Vstupenky:

Vstupenky na Sever sú v cene 2,50€ po predložení klub karty, alebo OP. Avšak každý Šošon určite ocení a využije možnosť kúpiť si permanentku na Sever na celú jarnú časť (minimálne 8 zápasov vrátane pohára) len za 10€!! Všetko potrebné vybavíte na pokladni MŠK, ktorá je otvorená vo štvrtok od 14:00 do 18:00, a v sobotu od 12:00.

Ak už máte permanentnú kartu na aktuálnu sezónu, ktorá je na západnej, východnej či južnej tribúne, nemusíte si nič meniť. So svojou aktuálnou permanentkou môžete ísť bez komplikácií aj na sever, turniket vás v tomto prípade pustí.

UltrasShop:

V sobotu na tribúne budete môcť využiť aj výpredaj ultras shopu, pričom niektoré produkty si budete môcť kúpiť skutočne za pár drobných 🙂

V sobotu štartujeme novú éru a každý by mal byť pri tom. Začíname od nuly, s novou víziou a spoločne s MŠK Žilina vytvoríme plne fungujúci koncept pre úspešný klub. Že to Ultras Žilina a MŠK Žilina myslia s napĺňaním tejto vízie vážne, sa môžete presvedčiť sami a to jednoduchým spôsobom – PRIDAŤ SA K NÁM!

P.S.: Na tribúne ja zodpovedný každý sám za seba. Trhanie sieťou, trasenie plotom či hádzanie pív po hosťovskom sektore bolo už viackrát ocenené predvolaním na výsluch, pokutami a zákazmi (naposledy práve po zápase s Trnavou), tak sa všetci vyvarujme podobným prejavom a venujme sa podpore nášho mužstva!

ULTRAS ŽILINA!

Návrat hore